Hero Image Hero Image

Vi vil leve for evigt

Ny sæson i Ally

Emil Thorup og Camilla Kjems gik all in i jagten på sundhed, og det blev dokumenteret i den første sæson af serien ”Vi vil leve for evigt”. Her udforskede de longevity-videnskaben i håbet om at sænke deres biologiske alder – og måske leve for evigt?

Læs mere om longetivity-programmet og find ud af, hvor du kan se ”Vi vil leve for evigt”.

Ny sæson af Vi vil leve for evigt

Den første sæson af ”Vi vil leve for evigt” gav Emil Thorup blod på tanden, så nu begiver han sig endnu en gang ud i at udfordre sin biologiske alder. Denne gang har Emil Thorup i stedet taget sin mor, Kirsten Thorup, med i longevity-programmet.

I første sæson var værterne Emil og Camilla Kjems (for?) optagede af test og data, så i den nye sæson tager Emil på en ny rejse endnu længere ind i sig selv og det mentale aspekt af longevity. Det har Emil Thorup nemlig brug for, da han kæmper med stress og dårlig søvn. Og der skal en person med, der kender ham ud og ind – nemlig hans mor, Kirsten Thorup. Sammen rejser de udenfor landets grænser for at besøge et longevity vidunder, nemlig en såkaldt blue zone, hvor folk i gennemsnit bliver ældre end i resten af verden.

Sammen forsøger mor og søn Thorup at knække koden til det både lange og lykkelige liv ved at besøge spændende steder og mennesker og prøve deres livsstil af. Se, hvordan det går for Kirsten og Emil Thorup i den nye sæson af ”Vi vil leve for evigt”.

Hvor vises ”Vi vil leve for evigt”?

Du kan se ”Vi vil leve for evigt” i din Ally-app. Har du ikke prøvet Ally endnu, kan du starte din gratis prøveperiode her. ”Vi vil leve for evigt” vises eksklusivt i Ally, hvor du også finder mange andre eksklusive videoserier, podcasts og artikler.

Se ”Vi vil leve for evigt” med Emil Thorup

Den nye sæson af ”Vi vil leve for evigt” har præmiere d. 2. januar 2024 i din Ally-app. Herefter kommer der nye afsnit hver uge. Anden sæson af ”Vi vil leve for evigt” har i alt 5 afsnit.

Har du endnu ikke set første sæson af ”Vi vil leve for evigt” med Emil Thorup og Camilla Kjems, kan du starte med at streame den i Ally allerede nu! Her bliver de to værter kastet ud i den store longevity-verden, hvor både mad, motion og søvn bliver nøje overvejet og overvåget.

Hvis man vil leve for evigt, kan man nemlig ikke leve hvilken som helst livsstil, og det bliver Emil og Camilla hurtigt opmærksomme på, når de snakker med eksperter på longetivity.

”Vi vil leve for evigt”: Det handler serien om

”Vi vil leve for evigt” er et videnskabeligt eksperiment, hvor Emil Thorup og Camilla Kjems i første sæson dykker ned i, hvorvidt og hvordan de kan leve længere. Det gør de sammen med læge, Ulrik Hjerpsted, som er ekspert i funktionel medicin. Over 4 måneder lever de efter longevity-principper, der efter sigende kan sænke deres biologiske alder.

Gennem serien kommer de to værter gennem diverse tests, der kan måle deres kropsalder både før og efter eksperimentet. Mellem disse tests, får de vendt deres liv på hovedet med blandt andet nye kostvaner, alternative behandlinger og nørdede snakke med longevity-eksperter.

Ender det med at være hele livsændringen værd, og kan man rent faktisk sænke sin biologiske alder? Se med i programmerne i Ally.

I anden sæson af ”Vi vil leve for evigt” har Emil Thorup brug for også at fokusere på de mentale aspekter af et lang og lykkeligt liv. Sammen med sin mor, Kirsten Thorup, rejser han derfor til Sardinien i Italien, hvor der ligger en såkaldt blue zone, hvor folk i gennemsnit lever længere end i resten af verden. Sammen rejser mor og søn rundt og besøger folk, der har knækket koden til både at leve længe og lykkeligt og får deres tips og tricks. Læs meget mere om serien og se den nye sæson af ”Vi vil leve for evigt” i Ally nu.

Hvad er longevity?

Du har måske hørt buzz-ordet longevity, som har været på en del forskeres og sundhedsfagliges læber, men hvad er det egentlig? Longevity betyder land levetid, og det indebærer al den forskning og videnskab, der er omkring livsforlængende, helbredende og måske endda foryngende behandling og teknologi.

Longevity kan indebære alt fra alternative behandlinger og meditation til motions- og kostvaner, som måske kan påvirke vores biologiske alder. I serien Vi vil leve for evigt prøver Emil Thorup blandt andet vinterbadning, cryoterapi og infrarød sauna, vejrtrækningsøvelser samt en hel ny diæt og kosttilskud.